Първоначално публикувано от realsex
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Helooo,Алфисти!!!
Collapse
X
-
Добър вечер колеги!!! Ми както казах съм запален по рали спорта още от мн малък.Баща ми имаше Алфа Ромео 33 1.5TI и аз доста често му я свивах за по един кръг.Никога не ме е свътртало да я карам нормално.Колата беше на газ и въпреки това се движеше доста сносно...На бензин Астра 1.6 101к.ц. просто не можеше да ми прочете задният номер.И не говоря за драг(права отсечка) а за нервно каране по завоите.Та чак сега събрах смелост и аз да завъртя някое проектче и да си поначеша крастата
.Та за сега колата ше се кара на Калояново на пистичката,и ще е нещо като стрийт реплика на рали автомобил.Мисля като поулегна зад волана ,и ако има възможност да си взема нещо икономично,и тази да си стане чиста "ралиджийка".Но това в бъдеще.за сега ще си я карам и на пистата и по улиците.Та това ми е идеята.все пак мн ме привлича проетка с 16в-то.Да видим ся ,че колегата Kris ме чака за задния мост.аиде аз продължавам да се ровя за инфо.
ЦЯЛАТА ГАЗ...!!!
Comment
-
Трябват доста средства да подържаш 33-ка за рали автомобил дано да смогнеш успех и да не забравиш да казваш какво правиш по возилотоАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
Comment